Dansk succes i Hannover

Hannover 2015

 

Dansk succes ved Trakehner Bundesturnier i Hannover

 

Danmark var flot repræsenteret ved dette års internationale trakehnerstævne i Hannover med hele 8 ekvipager, og et dansk hold som bestod af:

 

Natalie Wulf Brix på Helouis von Hestebjerggard

 

Helle Bork Knudsen på Fabiola E

 

Helle Heegaård på Hubba Bubba

 

Holdet opnåede en fin 2. plads i holdkonkurrencen i dressur, som foregik i to afdelinger i henholdvis L3 og L10. Holdet var kun 0,7 point fra 1. pladsen. Det var ekstra flot af det danske hold at de opnåede en 2. plads, da holdet oprindeligt havde bestået af 4 ryttere, men Malene Carlsen måtte desværre melde fra i sidste øjeblik da hendes hest Kayla Dyrhave blev skadet. Det betød at alle resultater fra de tre resterne talte og ikke de tre bedste resultater af fire.

 

Det var Helle Bork Knudsen på Fabiola E som var medvirkende til at Danmark blev nr. 2 i holdkonkurrencen. Helle Bork Knudsen vandt første afdeling og blev nr. 5. i anden afdeling. Helle Bork Knudsen fik desuden en 2. plads i RL2. Natalie Wulf Brix på Helouis von Hestebjerggard opnåede en 3. plads i anden afdeling i holdkonkurrencen.

 

Det har været en god weekend for avler Mette Hansen fra Hestebjergaard, som har haft 3 heste til start med Natalie Brix Wulf som rytter. Natalie har opnået følgende resultater

 

Natalie Wulf Brix på Henna von Hestebjerggaard

 

8. Plads i RL2

 

7. Plads i M1

 

4. Plads i DL3

 

Natalie Wulf Brix på Helouis von Hestebjerggaard

 

3. Plads i L10

 

9.plads i M11

 

Natalie Wulf Brix har haft en travl weekend, med 3 heste til start. Udover de fine placeringer på Helouis von Hestebjerggaard og Henna von hestebjerggaard, havde hun også den 6 årige Hemingway von Hestebjerggaard til start i flere klasser og opnåede flotte gangartskarakterer. Natalie har Haft Hemingway i ridning i 4 uger og derfor var samarbejdet mellem disse to forsat nyt og det kostede desværre lidt fejl. Henmingway opnåede bl.a. 8,0 i skridt 7,5 trav og 7,5 i galop. Hemingway ejes af Silke Fersner.

 

Øvrige danske resultater.

 

Kristine Møller på hesten Pequignet opnåede sejr i DM2 og blev placeret som nummer 3 i DM3. Kristine er til daglig bosiddende i Luxembourg.

 

Helle heegård på Hubba Buba

 

6.plads i DL5

 

Herle Magdalene Rasmussen på Ib Bandit Fremad

 

4. Plads i M1

 

 

 

 

 

Taf Sponsorer

Få dit OK kort her - OK giver 6øre til TAF for hver liter du tanker

Tas sponsorer

Nyhedbrev

Tilmeld dig til Trakehneravlsforbundets nyhedsbrev

Klik her

Følg os på Facabook

 

 

Sekretariat

 

 

Pia Prom

Nordfeldvej 52B

4780 Stege

 

Tlf: 55813290

pia@trakehner.dk