Sådan gik det

 

Dressur i fokus – fra teori til praksis

Dressur | Klasseridning på flere forskellige uddannelsesniveauer, på særdeles veluddannede og velgående Trakehnerheste var, hvad tilskuerne kunne opleve ved Bjarne Nielsens clinic ”Hestens bevægelsesmønster og funktion

 

 

 

 

 

Kårede hingste som Aston Martin, Placido Domingo, Okavango, og et par ikke kårede nemlig brødrene Dixon og Dishanto Hasserisgaard blev på fornemste vis fremvist ved den faglige dag, DRESSUR I FOKUS, afholdt på Kirstineholm.

 

Trakehner Avls Forbundets støtteforening TAS og Kirstineholm Rideklub indbød i fællesskab til åbent hus arrangement lørdag d.19.september på Kirstineholm, Århus.

 

Alle hesteinteresserede på tværs af avlsforbund var velkomne til denne faglige dag, hvor der også var stande med rideudstyr, planteudstilling fra Euro Garden Plantecenter, åbent hus på Højgård Hesteklinik, Århus, og fremvisning af den nyeste teknologi i opvarmning med hestegødning fra ECODRYING.

 

Dagen startede med Programridningskursus ved dressurdommer Kurt Christensen, som kompetent og særdeles engageret guidede rytterne til at opnå flere point i deres selvvalgte dressurprogram.

 

Dernæst holdt dyrlæge Jonas Nørgaard, Højgård Hesteklinik, Århus, et særdeles interessant og brugbart indlæg om ”Sportshestens holdbarhed”, som rigtigt mange ryttere, hesteejere og avlere var mødt op til.

 

Efter frokostpausen indledte en veloplagt Bjarne Nielsen sin clinic med en teoretisk gennemgang af dressurhestens bevægelsesmønster og funktion. Dernæst fulgte en praktisk demonstration i ridehuset, hvor fire trakehnerheste på forskellige uddannelsesniveauer blev fremvist.

 

Bjarne Nielsen guidede rytterne til at vise deres heste frem på det uddannelsesniveau de var på, og måtte frem med de store superlativer både hvad angår uddannelsen af hestene, og hvad angår hestenes bevægelsesmønster og funktion.

 

 

Se flere billeder på Kirstineholm Rideklub.

 

 

Trakehner Avls Forbundet støtteforening TAS

 

Nyttige Links

 

Ridning quicklinks

Taf Sponsorer

Nyttige links til

Stambøger

1994-1999 klik her

2000-2004 klik her

2005-2010 klik her

 

Bøgerne kan også bestilles i en skriftlig version til 300,00 kr. stk.

 

Link til købekontrakt fra Seges her

Link til købekontrakt og vejledning i køb og salg af heste samt ejerskifte bestilling her

Medlemsrabatter klik her

 

 

Klik her og få dit OK kort og støt Trakehner Avlsforbundet i Danmark med 6 ører pr. liter du tanker

Nyhedbrev

Tilmeld dig til Trakehneravlsforbundets nyhedsbrev

Klik her

Månedens billede

Koket st. Olav ejer Rebecca Brandorff

Følg os på Facabook

 

 

Sekretariat

 

 

Pia Prom

Nordfeldvej 52B

4780 Stege

 

Tlf: 55813290

pia@trakehner.dk