Springhoppe til Danmark

På auktionen i Neumünster blev også indkøbt en hoppe af springafstamning.


Johnny N. Sørensen købte den 4 årige Præmiehoppe Happy ma Belle. Hoppen er efter Abendtanz (Hirtentanz/Kostolany) og Happy VI (Banditentraum/Schwalbenzug), hoppefamilie A5A1 Galathea, opdrætter Adolf Leismann, Harsewinkel.


Happy ma Belle opnåede højeste point i springning ved kåringen i Hessen, hvor hun også blev den bedste hoppe blandt de 4 årige og ældre hopper.


Hoppens far Abendtanz havde 2013 flere sejre i springning klasse M og i 2014, hvor hingsten var 7 år havde han sine første starter i springning klasse S. Farfar Hirtentanz fik, med sejre og placeringer i springning klasse S, som den første Trakehnerhingst de seneste 40 år, bedækningstilladelse i Holstener forbundet. Farmoderen St.Pr.,Pr.og Elitehoppen Amazing var succesrig i springning til og med klasse M/A.

Mormor Happy III hentede i sin tid placeringer i springning på M niveau.


Johnny Sørensen har lavet en aftale med den 18-årige Jonathan Hvalsøe Saul, om at stå for uddannelsen af hoppen til springbanerne. Johnathan vandt i år sølv til DM for juniorer på sin egen 7-årige Libak’s Lamentos, som han selv har uddannet fra den var 5 år gammel.


Det skal blive spændende at se ekvipagen på banerne fremover. TAF ønsker held og lykke.TAF Sponsorer

Nyhedbrev

Tilmeld dig til Trakehneravlsforbundets nyhedsbrev

Klik her

Følg os på Facebook  Sekretariat   Pia Prom

   Nordfeldvej 52B

   4780 Stege


   Tlf: 55813290

   pia@trakehner.dk