Avlsledelsen

Avlsledelsen


Avlsledelsen er en faglig kommision udnævnt af bestyrelsen. Avlsledelsen er nedsat for at bistå bestyrelsen med at styre avlens udviklng i forbundet, i form af avlsfagligt arbejde, såsom udarbejdelse/opdatering af kåringsregler, udformning af vilkår for afprøvning af avlsdyr, udvælgelse af dommere til kåringer mv. Avlsledelsens medlemmer er udvalgt på grund af deres store ekspertise indenfor hesteavl i almindelighed, deres kendskab til Trakehner racen i særdelshed, og deres særlige faglige viden om f.eks. veterinære eller ridemæssige spørgsmål.

Avlsledelsen er ansvarlig for at informere medlemmerne om avlsarbejdet i forbundet, om udviklingen i avlen, for uddannelse af dommere, og for udarbejdelsen af hingstelisten hvert år.

Avlsledelsen står desuden til rådighed for medlemmerne ved rådgivning i avlsfaglige spørgsmål. Søger du således rådgivning om, hvilke hingste du kan bruge til din hoppe, eller f.eks. om en hoppe du kan købe er interessant avlsmæssigt eller lignende, er du velkommen til at kontakte et medlem af avlsledelsen.

Spørgsmål angående hingsteafprøvninger skal rettes til Barbara Güngerich eller Niels Therkelsen.


Avlsledelse i Trakehner Avlsforbundet i Danmark består  af følgende:


Alan Nissen

tlf. 51 62 57 60

Barbara Güngerich

barbara@trakehner.dk

tlf. 40 14 82 83

Niels Therkelsen

niels@trakehner.dk

tlf. 40 52 06 24

Steffen Madsen

steffen@trakehner.dk

tlf. 61 54 01 50

Som bestyrelsens repræsentant Helle Jørgensen

tlf. 22 68 37 70


TAF Sponsorer

Nyhedbrev

Tilmeld dig til Trakehneravlsforbundets nyhedsbrev

Klik her

Følg os på Facebook  Sekretariat   Pia Prom

   Nordfeldvej 52B

   4780 Stege


   Tlf: 55813290

   pia@trakehner.dk