Sådan gik det


Dressur i fokus – fra teori til praksis

Dressur |  Klasseridning på flere forskellige uddannelsesniveauer, på særdeles veluddannede og velgående Trakehnerheste var, hvad tilskuerne kunne opleve ved Bjarne Nielsens clinic ”Hestens bevægelsesmønster og funktion

 Kårede hingste som Aston Martin, Placido Domingo, Okavango, og et par ikke kårede nemlig brødrene Dixon og Dishanto Hasserisgaard blev på fornemste vis fremvist  ved den faglige dag, DRESSUR I FOKUS, afholdt på Kirstineholm.


Trakehner Avls Forbundets støtteforening TAS og Kirstineholm Rideklub indbød i fællesskab til åbent hus arrangement lørdag d.19.september på Kirstineholm, Århus.


Alle hesteinteresserede på tværs af avlsforbund var velkomne til denne faglige dag, hvor der også var stande med rideudstyr, planteudstilling fra Euro Garden Plantecenter, åbent hus på Højgård Hesteklinik, Århus, og fremvisning af den nyeste teknologi i opvarmning med hestegødning fra ECODRYING.


Dagen startede med Programridningskursus ved dressurdommer Kurt Christensen, som kompetent og særdeles engageret guidede rytterne til at opnå flere point i deres selvvalgte dressurprogram.


Dernæst holdt dyrlæge Jonas Nørgaard, Højgård Hesteklinik, Århus, et særdeles interessant og brugbart indlæg om ”Sportshestens holdbarhed”, som rigtigt mange ryttere, hesteejere og avlere var mødt op til.


Efter frokostpausen indledte en veloplagt Bjarne Nielsen sin clinic med en teoretisk gennemgang af dressurhestens bevægelsesmønster og funktion. Dernæst fulgte en praktisk demonstration i ridehuset, hvor fire trakehnerheste på forskellige uddannelsesniveauer blev fremvist.


Bjarne Nielsen guidede rytterne til at vise deres heste frem på det uddannelsesniveau de var på, og måtte frem med de store superlativer både hvad angår uddannelsen af hestene, og hvad angår  hestenes bevægelsesmønster og funktion.Se flere billeder på Kirstineholm Rideklub.Trakehner Avls Forbundet støtteforening TAS


Aston Martin
Aston Martin
Aston Martin
Dixon Hasserisgaard
Dixon Hasserisgaard
Okavango
Placido Domingo
Placido Domingo
Placido Domingo
Placido Domingo
Dishanto Hasserisgaard

Nyttige Links


Ridning quicklinks


TAF Sponsorer

TAS sponsorer

Nyhedbrev

Tilmeld dig til Trakehneravlsforbundets nyhedsbrev

Klik her

Følg os på Facebook  Sekretariat   Pia Prom

   Nordfeldvej 52B

   4780 Stege


   Tlf: 55813290

   pia@trakehner.dk